Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2332g653kcal14g138.7g4.7g58.3g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Vesi2332g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)466g257kcal88.6g18.7g18.7g2.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 466g1395kcal83.9g5.6g116.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g5021kcal388.2g355.6g304.6g130.4g
Valittu annoskoko5880g2511kcal194.1g177.8g152.3g65.2g
Annoskoko puolitettuna2940g1255kcal97.1g88.9g76.2g32.6g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536