Rottatouille

Raaka-aineet
2 punasipulia
3 paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä)
1-2 kesäkurpitsa
1 iso munakoiso
oliiviöljyä
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 prk paseerattua tomaattia
2 laakerinlehti
6 valkosipulin kynttä
basilikaa melko reilusti
mustapippuria myllystä
rosmariinin oksa tai pari
1 tl hienoa merisuolaa
reilusti
tuoretta persiljaa viimeistelyyn.

Pese kesäkurpitsat ja munakoisot, niitä ei ei kuorita.

Pese myös paprikat ja poista niistä siemenkodat.

Paloittele kaikki kasvikset n. 2cm kuutioiksi.

(paprikat voi halutessa paahtaa kuumassa uunissa nopeasti).

Kuullota sipulilohkoja kuumassa rautapadassa öljyssä.

Lisää muut kasvikset ja kuullota myös niitä.

Lisää sitten kasvisten joukkoon pataan suola, mausteet ja tomaatit, anna hautua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 30 min. kannella peitettynä.

Lisää pinnalle loppuvaiheessa silputtu persilja.

100g on noin 40 kaloria

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Flasque
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1198g324kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Paprika, punainen899g231kcal8.1g41.3g3.6g18g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Munakoiso 2396g536kcal12g74.3g4.8g59.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g449g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Tomaatti paseerattu(Pomi)599g138kcal7.8g24g1.2g4.2g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g2786kcal98.2g450.2g30.4g222.6g
Valittu annoskoko5880g1393kcal49.1g225.1g15.2g111.3g
Annoskoko puolitettuna2940g696kcal24.6g112.6g7.6g55.7g
Arvot/100g100g24kcal0.8g3.8g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319664