Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2007g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 562g4969kcal0g0g561.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3261g11190kcal332.3g2282.8g39.1g114.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g32317kcal664.6g4565.6g1202g228.2g
Valittu annoskoko5880g16159kcal332.3g2282.8g601g114.1g
Annoskoko puolitettuna2940g8079kcal166.2g1141.4g300.5g57.1g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198