Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 2800g3974kcal491.1g0g223.7g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Porkkana 700g229kcal4.3g38.9g1.4g17.8g
Voi 105g762kcal1.2g0.4g85.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 875g373kcal3.3g35.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g11051kcal1018g217.6g623.8g59.4g
Valittu annoskoko5880g5526kcal509g108.8g311.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna2940g2763kcal254.5g54.4g156g14.9g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282