Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1400g5320kcal322g0g420g0g
Cashewpähkinä 560g3216kcal112g105.3g259.6g19.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1400g1038kcal10.5g217g5.6g15.4g
Fariinisokeri280g1137kcal0g279.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos280g2016kcal1.4g1.4g224g0g
Päärynä kuorittu 1400g607kcal4.3g112g1.4g54.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka560g56kcal6.2g4.5g1.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g26779kcal912.8g1439.8g1823.4g190.4g
Valittu annoskoko5880g13389kcal456.4g719.9g911.7g95.2g
Annoskoko puolitettuna2940g6695kcal228.2g360g455.9g47.6g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597