Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1281g2126kcal243.3g0g128.1g0g
Kaali, valkokaali1601g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1761g318kcal9.9g44g7g12.3g
Purjosipuli 640g147kcal11.6g15.4g1.3g13.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g144g121kcal6.2g27.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu16g13kcal0.3g2.8g0.1g0.3g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow48g432kcal0g0g48g0g
Hunaja 48g159kcal0.2g38.8g0g0g
Hunaja 22g74kcal0.1g18.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g7490kcal583g407g375.8g122.6g
Valittu annoskoko5888g3745kcal291.5g203.5g187.9g61.3g
Annoskoko puolitettuna2944g1872kcal145.8g101.8g94g30.7g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821