Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3413g10940kcal913.7g0g817.2g0g
Sipuli (kuorittu)1067g288kcal13.9g51.2g2.1g18.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras299g797kcal25.4g152.9g3g40g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 981g447kcal29.4g47.1g14.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g128g3.8kcal0g1.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11776g24953kcal1964.8g505g1676.6g116.2g
Valittu annoskoko5888g12477kcal982.4g252.5g838.3g58.1g
Annoskoko puolitettuna2944g6238kcal491.2g126.3g419.2g29.1g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347