Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g157g87kcal2.4g10.2g3.9g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g75g127kcal1.9g4.5g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1008kcal67.6g45.8g60.8g6.4g
Valittu annoskoko590g504kcal33.8g22.9g30.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna295g252kcal16.9g11.5g15.2g1.6g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348