Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)90g27kcal0.9g3.6g0.4g0.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Basilika, tuore1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g358kcal20.2g28.2g16.6g4g
Valittu annoskoko590g179kcal10.1g14.1g8.3g2g
Annoskoko puolitettuna295g89kcal5.1g7.1g4.2g1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954