Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g107g375kcal13.9g67.4g3.5g9.5g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 150g286kcal30g0.5g18.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti19g53kcal0.6g1.1g5.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)24g31kcal0.8g0.9g2.4g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1179g1699kcal94.2g164.4g67.8g27.6g
Valittu annoskoko590g849kcal47.1g82.2g33.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna295g425kcal23.6g41.1g17g6.9g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124