Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1600g1120kcal256g0g4.8g0g
Purjosipuli 960g220kcal17.4g23g1.9g20.2g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)3200g1050kcal22.4g208g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11784g4850kcal600.4g464.2g47.4g45.4g
Valittu annoskoko5892g2425kcal300.2g232.1g23.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna2946g1213kcal150.1g116.1g11.9g11.4g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480