Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1501g690kcal48g72g22.5g0g
Ruokasuola jodioitu 23g0.6kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 1201g931kcal210.8g0g8.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1501g1143kcal28.2g232.6g3g15g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g38g255kcal0.4g0.4g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11784g6351kcal584.8g671.2g125.4g35.6g
Valittu annoskoko5892g3176kcal292.4g335.6g62.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna2946g1588kcal146.2g167.8g31.4g8.9g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519