Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.2g0.7kcal0.1g0g0g1.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Soijajauhot, Soyolk5.6g23kcal2.2g0.9g1.1g0.7g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.7g25kcal1g0.3g2.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g219kcal8.6g4.4g17.6g8.6g
Valittu annoskoko59g109kcal4.3g2.2g8.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna30g55kcal2.2g1.1g4.4g2.2g
Arvot/100g100g186kcal7.3g3.7g14.9g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362