JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 46g57kcal9.6g0g2.1g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g6.6g15kcal2.1g0g0.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g170kcal25.2g1g7g0g
Valittu annoskoko59g85kcal12.6g0.5g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna29g43kcal6.3g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g145kcal21.4g0.9g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642