Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen8.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)16g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g64kcal1.2g5.2g3.8g1.8g
Valittu annoskoko59g32kcal0.6g2.6g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g16kcal0.3g1.3g1g0.5g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174