NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe20g67kcal1.1g14.2g0.5g1.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)28g51kcal3.1g1.5g3.7g0g
Rypsiöljy Eldorado0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g267kcal9g32.4g11.4g2.4g
Valittu annoskoko59g133kcal4.5g16.2g5.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g67kcal2.3g8.1g2.9g0.6g
Arvot/100g100g226kcal7.6g27.5g9.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651