Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska35g11kcal0.5g2.3g0.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g6.3g14kcal1.5g0.1g0.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7g16kcal1g0.1g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 4.9g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g133kcal7g12g6.8g0.4g
Valittu annoskoko59g67kcal3.5g6g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g33kcal1.8g3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.2g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304