Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g14g31kcal1.4g5.7g0.3g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Salsa medium (Rainbow)9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g1.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman11g23kcal2.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g158kcal12.6g13.6g5.6g2.8g
Valittu annoskoko59g79kcal6.3g6.8g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna30g40kcal3.2g3.4g1.4g0.7g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.5g4.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225