Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)4.7g2.6kcal0.9g0.2g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.7g14kcal0.8g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g50kcal3.6g3.6g3g1.2g
Valittu annoskoko59g25kcal1.8g1.8g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g13kcal0.9g0.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g43kcal3.1g3.1g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536