Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 10g34kcal1.1g6.8g0.1g0.3g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g11g12kcal2.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g12g9kcal0.2g0.8g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl19g5.6kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g150kcal10g16.4g4.6g1.2g
Valittu annoskoko59g75kcal5g8.2g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g38kcal2.5g4.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.5g13.9g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180