Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g19g7.5kcal0.3g0.8g0.4g0.5g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g87kcal8.2g3.2g4.8g1.4g
Valittu annoskoko59g43kcal4.1g1.6g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal2.1g0.8g1.2g0.4g
Arvot/100g100g74kcal6.9g2.7g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262