Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Keräkaali, 100g41g10kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Fondue, puolet paketista 220 g1.4g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g2.7g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g82kcal6.8g6.4g3g2.6g
Valittu annoskoko59g41kcal3.4g3.2g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal1.7g1.6g0.8g0.7g
Arvot/100g100g70kcal5.8g5.4g2.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116