Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 28g40kcal4.9g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 8.8g3.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g111kcal10g2.2g6.2g0.6g
Valittu annoskoko59g56kcal5g1.1g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal2.5g0.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g94kcal8.5g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282