Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka14g53kcal3.2g0g4.2g0g
Cashewpähkinä 5.6g32kcal1.1g1.1g2.6g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 14g10kcal0.1g2.2g0.1g0.2g
Fariinisokeri2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Päärynä kuorittu 14g6.1kcal0g1.1g0g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g269kcal9g14.4g18.2g2g
Valittu annoskoko59g134kcal4.5g7.2g9.1g1g
Annoskoko puolitettuna30g67kcal2.3g3.6g4.6g0.5g
Arvot/100g100g227kcal7.6g12.2g15.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597