Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Fariinisokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.8g9kcal0.7g1.3g0.6g0.3g
Pandan tumma suklaa 150 g4.4g23kcal0.2g2.3g1.4g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g6.2g33kcal0.6g3.3g1.9g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.1g18kcal0.7g0.2g1.6g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g525kcal7.4g41.2g37.6g1.4g
Valittu annoskoko59g263kcal3.7g20.6g18.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g131kcal1.9g10.3g9.4g0.4g
Arvot/100g100g446kcal6.3g35g31.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773