JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Kani 35g57kcal7.4g0g3.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Paprika punainen 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g3.3g1kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g147kcal15g1.2g8.6g0.4g
Valittu annoskoko59g74kcal7.5g0.6g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal3.8g0.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g124kcal12.7g1g7.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386