Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow13g4.4kcal0.1g0.9g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g19g63kcal2.4g12.8g0.3g1.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g215kcal11.4g28.6g6.4g2.6g
Valittu annoskoko59g107kcal5.7g14.3g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal2.9g7.2g1.6g0.7g
Arvot/100g100g182kcal9.6g24.2g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145