Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 4.2g14kcal0.4g2.5g0.1g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)7.5g28kcal1.1g4.2g0.6g0.8g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g18g15kcal0.2g3.3g0.1g0.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g7.5g56kcal0g0g6.2g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g366kcal6.4g50.8g14.6g3.8g
Valittu annoskoko59g183kcal3.2g25.4g7.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna30g91kcal1.6g12.7g3.7g1g
Arvot/100g100g308kcal5.4g42.8g12.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099