Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)20g32kcal3.8g0g1.8g0g
Punajuuri 13g5.1kcal0.1g0.9g0g0.3g
Kaali, valkokaali5.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess4.6g4.6kcal0.3g0.7g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g8g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g107kcal8.8g6.2g4.6g3g
Valittu annoskoko59g53kcal4.4g3.1g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal2.2g1.6g1.2g0.8g
Arvot/100g100g90kcal7.4g5.2g3.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259