Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola2.7g4.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.5g21kcal1.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g6.6g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g195kcal12.6g2.8g15g1g
Valittu annoskoko59g98kcal6.3g1.4g7.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal3.2g0.7g3.8g0.3g
Arvot/100g100g165kcal10.6g2.4g12.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535