Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g24kcal3.3g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio8.7g12kcal0.2g0.6g1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio6.6g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g125kcal11g3.4g7.4g0.6g
Valittu annoskoko59g62kcal5.5g1.7g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal2.8g0.9g1.9g0.2g
Arvot/100g100g105kcal9.3g2.9g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165