Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g7.8g5.9kcal0.3g1g0.1g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g20g65kcal3.1g12.1g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g221kcal14.2g27.2g5.8g3g
Valittu annoskoko59g110kcal7.1g13.6g2.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna30g55kcal3.6g6.8g1.5g0.8g
Arvot/100g100g186kcal12g23g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716