Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g28g51kcal5.3g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)12g31kcal2.5g0.1g2.1g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g7g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)5.6g5.1kcal1g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g188kcal18.8g1g12g0g
Valittu annoskoko59g94kcal9.4g0.5g6g0g
Annoskoko puolitettuna30g47kcal4.7g0.3g3g0g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.8g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398