Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g7g1.4kcal0g0.3g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kurkku 7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g13g25kcal3.3g0g1.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g10g5.8kcal0g1.4g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g93kcal9g4.2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko59g46kcal4.5g2.1g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g23kcal2.3g1.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.5g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340