Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g5.6g20kcal3g1.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g35g10kcal0.5g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g76kcal7.4g7.2g1.6g1g
Valittu annoskoko59g38kcal3.7g3.6g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal1.9g1.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g64kcal6.2g6.1g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630