Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g16g54kcal3.9g9.3g0.3g1.7g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g138kcal9.8g22g0.8g5.8g
Valittu annoskoko59g69kcal4.9g11g0.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal2.5g5.5g0.2g1.5g
Arvot/100g100g116kcal8.2g18.5g0.7g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549