Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Lasagnelevy Rainbow5.9g22kcal0.8g4.2g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g148kcal7.4g14g6.4g0.6g
Valittu annoskoko60g74kcal3.7g7g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal1.9g3.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g125kcal6.2g11.8g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282