Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)17g14kcal0.6g2.1g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 17g7.9kcal0.5g0.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala10g33kcal1.6g6.1g0.3g1g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g175kcal8.2g18.2g7.6g2g
Valittu annoskoko60g87kcal4.1g9.1g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal2.1g4.6g1.9g0.5g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.3g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979