Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)20g5kcal0.2g1.1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g47kcal4.2g2.8g2g0.8g
Valittu annoskoko60g24kcal2.1g1.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal1.1g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal3.5g2.4g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139