Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore12g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu23g10kcal0g2.2g0g0.4g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)23g14kcal0.8g1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g50kcal1.8g7g1.6g1g
Valittu annoskoko60g25kcal0.9g3.5g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g13kcal0.5g1.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500