Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g27g32kcal4.1g1.9g0.8g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g13g8.7kcal2g0g0.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g15g23kcal0.3g0.6g2.2g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g143kcal12.8g5.4g7.6g0.2g
Valittu annoskoko60g72kcal6.4g2.7g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g36kcal3.2g1.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.8g4.5g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179