Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g5.6g20kcal0.1g5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.8g0.1g0.4g
Grahamjauho 2.2g7.3kcal0.2g1.4g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g1.3g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g311kcal5.8g49g9.6g2.6g
Valittu annoskoko59g156kcal2.9g24.5g4.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g78kcal1.5g12.3g2.4g0.7g
Arvot/100g100g262kcal4.9g41.2g8.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604