Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Ketsuppi, Felix0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle10g13kcal0.6g2g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g175kcal17.4g5g9.6g1g
Valittu annoskoko60g88kcal8.7g2.5g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal4.4g1.3g2.4g0.3g
Arvot/100g100g147kcal14.6g4.2g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630