Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g14g13kcal2.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman4.7g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g76kcal6.2g2.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko60g38kcal3.1g1.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal1.6g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.3g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080