Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 44g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.6g2.3kcal0g0g0.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai13g46kcal0.6g4g3.1g0.3g
Siirappi, tumma0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g128kcal2.2g13.2g7g2.4g
Valittu annoskoko59g64kcal1.1g6.6g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal0.6g3.3g1.8g0.6g
Arvot/100g100g108kcal1.9g11.1g5.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903