Päärynäpiirakka (8lle)

Sekoita 1dl juoksevaa rasvaa, 1 muna, ½dl sokeria 1½dl elovena plus -kaurahiutaleita, 1½dl vehnäjauhoja ja 1tl leivinjauhetta.

Kaada voideltuun vuokaan ja painele reunoille vehnäjauhoja apuna käyttäen.

Paloittele päälle 4-5 kuorittua päärynää.

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, ½dl sokeria, 1tl van. sokeria ja 1½dl elovena-hiutaleita keskenään ja kaada muruseos päärynöiden päälle.

Paista 200 asteessa 25-30min.

Tarjoile kevyen vaniljakastikkeen kanssa.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton9g68kcal0g0g7.5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.4g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Sokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Elovena plus annos 50g9g29kcal1.5g4.1g0.8g1.7g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g6.1g22kcal0.8g4.2g0.1g0.2g
Päärynä, kuorittu, 1kpl25g9kcal0.1g2g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g315kcal5.8g33g17.4g5.8g
Valittu annoskoko60g158kcal2.9g16.5g8.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna30g79kcal1.5g8.3g4.4g1.5g
Arvot/100g100g265kcal4.9g27.7g14.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34743