Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g27g4kcal0g0.9g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)2.5g8.6kcal0.4g1.6g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g79kcal5.6g6.8g3.2g0.8g
Valittu annoskoko60g40kcal2.8g3.4g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g20kcal1.4g1.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.7g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156