Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai19g69kcal0.9g6g4.7g0.4g
Pinaattipakaste 150g7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g28kcal1.7g0.1g2.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots2.3g15kcal0.7g0.3g1.3g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 9g8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g261kcal9.2g13.8g18.8g1.6g
Valittu annoskoko60g130kcal4.6g6.9g9.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g65kcal2.3g3.5g4.7g0.4g
Arvot/100g100g219kcal7.7g11.6g15.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218