Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g49g76kcal10.6g0g3.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.8g6.7kcal0g1.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g176kcal21.8g4.2g7g0.8g
Valittu annoskoko60g88kcal10.9g2.1g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal5.5g1.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.5g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449