Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g16g14kcal0.2g3g0.1g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g9g67kcal0g0g7.5g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g7.7g11kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g369kcal3.8g48g16.2g1.4g
Valittu annoskoko60g184kcal1.9g24g8.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g92kcal1g12g4.1g0.4g
Arvot/100g100g309kcal3.2g40.2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468